Ευέλικτα προγράμματα

Προσφέρω μαθήματα επαγγελματικών αγγλικών που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στην καριέρα σας. Στόχος μου είναι να καλύψω ακριβώς αυτά που εσείς χρειάζεστε στη δουλειά σας και τις δικές σας γνωστικές ανάγκες. Είναι ευέλικτα ώστε να προσαρμόζονται στο βαρύ σας πρόγραμμα. Μπορούν να είναι ιδιαίτερα ή σε μικρές ομάδες, και να λάβουν χώρα στον εργασιακό σας χώρο,  στο γραφείο μου ή διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας που προτιμάτε.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η πρόοδός σας φαίνεται από τα πρώτα μαθήματα και λαμβάνετε θετικά σχόλια και αναγνώριση από τους ανωτέρους σας και τους συναδέλφους σας μέσα στον πρώτο μήνα. Έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε στην δουλειά σας χωρίς να ανησυχείτε για την ξένη γλώσσα πια. Επιτέλους μπορείτε να πάρετε την προαγωγή που πάντα ονειρευόσασταν και που πάντα ξέρατε ότι σας άξιζε! Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για την θέση εργασίας που θα εκτινάξει την καριέρα σας!

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΡΟΝΟ

Ο πολύτιμος χρόνος σας αφιερώνεται αποκλειστικά στις συγκεκριμένες δεξιότητες και στο κομμάτι της ξένης γλώσσας που εσείς χρειάζεστε. Ξεχάστε τα μακροχρόνια μαθήματα που σας αναγκάζουν να μαθαίνετε ατελείωτες λίστες λεξιλογίου και γραμματικών κανόνων. Μαζί μου θα μάθετε το απαιτούμενο λεξιλόγιο και τη γραμματική χωρίς να κουραστείτε, μέσα από παραδείγματα και προσεκτικά σχεδιασμένα μαθήματα που βασίζονται σε παραδείγματα επαγγελματικών υποθέσεων και περιπτώσεων, και σε ενδιαφέρουσες αναπαραστάσεις επικοινωνιών που λαβαίνουν χώρα καθημερινά στον επαγγελματικό χώρο.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Σέβομαι το απαιτητικό και βαρύ πρόγραμμά σας και έχω την ευελιξία να σας προσφέρω μαθήματα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Επιπλέον, η εργασία που σας αναθέτω για το σπίτι είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς, διασφαλίζοντας την πρόοδό σας ενώ συγχρόνως δεν απαιτεί πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας. Στόχος μου είναι να κάνω τη ζωή σας ευκολότερη σε όλους τους τομείς!

p

ONLINE SEMINAR

INTERACTIVE SPEAKING PRACTICE

ONLINE SEMINAR: SPEAKING PRACTICE

Εισηγήτρια: Σταυρούλα Χαρίτου

Εβδομαδιαίο διαδικτυακό σεμινάριο αγγλικών που εμπλουτίζει τις γνώσεις σας και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας ώστε να μιλάτε αγγλικά με άνεση πάνω σε θέματα γενικού και επαγγελματικού περιεχομένου.

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Business English Structured Training | Stavroula Haritou
ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματά σας σχεδιάζονται με βάση την συγκεκριμένη χρήση της γλώσσας που εσείς χρειάζεστε ώστε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά στη δουλειά και ανάλογα τη θέση σας. Το υλικό επιλέγεται, τροποποιείται ή ακόμα και σχεδιάζεται από την αρχή ώστε να καλύψει τις δικές σας ανάγκες και να σας βοηθήσει να πετύχετε ουσιαστική πρόοδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Σας στηρίζω καθημερινά σε κάθε τι που χρειάζεστε έτσι ώστε να δίνετε την καλύτερη εντύπωση στους ανωτέρους σας, στους συναδέλφους και στους συνεργάτες σας. Ταυτόχρονα χρησιμοποιώ τις πληροφορίες που συλλέγω από αυτή την καθημερινή στήριξη για να εντοπίσω τις ανάγκες σας, να εμπλουτίσω τα μαθήματά σας και σιγά σιγά να σας δώσω τη γνώση και την πρακτική που θα διασφαλίσει την ανεξαρτησία σας από τη βοήθειά μου.

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Τα αισθήματά σας είναι το ίδιο σημαντικά με τις γνώσεις σας. Κατανοώντας τα συναισθήματά σας μπορώ να καταλάβω και να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές σας ώστε να τονώσω την αυτοπεποίθησή σας και να σας βοηθήσω να γίνετε επιδέξιοι χρήστες της αγγλικής γλώσσας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ

 
 

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν αξιολόγηση

Επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να σας προτείνω καινοτόμες και αποτελεσματικές προσεγγίσεις για την περίπτωσή σας.

Επικοινωνία